zaterdag 12 februari 2011

Award gekregen

vandaag heb ik deze award gekregen van jitske waar ik erg blij mee ben, jitske super heel erg bedankt voor de prachtige award....

De gedachte achter deze award is om iemand extra aandacht te geven zodat hun blog wat meer in de bekendheid komt. Vandaar dat deze award niet doorgeven wordt aan mensen met al veel volgers.Nou mag ik deze Award doorgeven aan 3 andere bloggers.Hierbij wil ik hem doorgeven aan:

Neltine
Lia
Mieke
Carolien en Wendy

De regeltjes :
Je maakt een verwijzing naar de blog van degene van wie je de award hebt gekregen (met een link)Je kan ervoor kiezen om het award door te geven aan drie tot vijf andere blogs, ook met een link.Laat een reactie achter op je uitgekozen blogs om ze te laten weten dat ze een award hebben gekregen.Natuurlijk hoef je de award niet te accepteren of je kan op je blog vermelden van wie je een award hebt gekregen maar niet doorgeeft, niets is verplicht!

groetjes en een fijne avond gewenst,
manon
2 opmerkingen:

Wilma zei

Hallo Manon,
Van Harte Gefeliciteerd met de Award die je van Jitske hebt gekregen. Met het doorgeven van de Award ben ik op je blog terecht gekomen en ben meteen volger geworden.
Liefs Wilma

Lia zei

Heel lief van je Manon dat je aan mij hebt gedacht, voel mij zeer vereerd.
Er staan al verschillende Awards op mijn blog en kiezen doe ik niet meer, ze zijn voor al mijn volgers,
maar superlief van je.

groetjes Lia